Menu
Uw solide sparringpartner
Uw solide sparringpartner
Extra grip voor extra resultaat
Extra grip voor extra resultaat
Waarmee kan ik jouw bedrijf helpen?
Waarmee kan ik jouw bedrijf helpen?
Van plan en idee  naar actie en resultaat
Van plan en idee naar actie en resultaat
Stabiliteit en continuïteit
Stabiliteit en continuïteit

Referenties

Wil je weten hoe het is om met Eragin samen te werken? Hieronder komen enkele relaties persoonlijk aan het woord. Het geeft een goede indruk van mijn aanpak en resultaten. Heb je daarna nog aanvullende vragen voor mijn referenten? Ze zijn altijd bereid om je een toelichting te geven. Mail of bel me dan even. Ik breng je graag in contact maar het staat je ook vrij om direct met hen contact op te nemen.

Technisch Bureau TOP

Ook mijn eigen beloning stelde Robert ter discussie

“Een business-coach? Dat is iemand die bevestigt wat je al weet. Zo dacht ik, na een eerdere slechte ervaring met een coach. Bij het efficiency vraagstuk kwamen we uit bij de aanschaf van een extra printer. Het maakte me sceptisch”, bekent Erwin.

Er stroomde dan ook nogal wat water door de Rijn, voor Erwin koos voor een traject bij Robert Soethout.

...

Lees meer

Vogels Bouwmanagement

Van te druk naar focus

“Als het druk is, moet je uitkijken dat je niet te veel blijft hangen in de details van projecten. Op een gegeven moment draaide ik weken van zeventig, tachtig uur. Het leidde ertoe dat ik er door de bomen het bos niet meer zag. Op dat moment weet je, dat je je organisatie beter weg moet zetten. Ik heb toen tegen Robert gezegd: we moeten een keer sparren.”

Lees meer

Van Trier Architectuur

“Denk niet te moeilijk, pluk eerst laaghangend fruit”

Na een baan in loondienst, start Owen van Trier in 2014 als zelfstandig architect zijn eigen bureau: Van Trier Architectuur. Aan de muur van zijn kantoor in ’s-Hertogenbosch prijkt een zelfgemaakte foto van het vrijheidsbeeld in New York. Hét symbool voor de ultieme vrijheid die hij als zelfstandige ervaart.


Mooie dingen maken is nog geen...

Lees meer

Aannemersbedrijf Roger Michels

Robert coacht, maar je maakt zelf de keuzes

Zwaar weer

Als er iemand weet wat in zwaar weer zitten betekent, is het Roger Michels van het gelijknamige aannemersbedrijf. Als hij in 2005 voor zichzelf begint, groeit het bedrijf rap. De hoogtijdagen zorgen voor enorme werkdruk onder het personeel. En dat leidt tot fouten. Roger: “Die zag ik te laat. Dat heeft me veel geldgekost. Ik besloot alleen met...

Lees meer

Aannemersbedrijf Houtepen B.V.

Houtepen heeft weer een stevig fundament

Schat aan ervaring

“Ik loop al wat jaren mee in de bouwwereld. Bovendien bestaat Aannemersbedrijf Houtepen al sinds 1924. Een onderneming met een schat aan kennis en ervaring. Ik nam in het verleden meer dan eens ingrijpende beslissingen om mijn bedrijf gezond te houden. Toch kwam er een moment dat ik met vragen rond bleef lopen. Hoe houd ik mijn bedrijf ook ...

Lees meer

Advisie

Robert valt op door zijn sociale intelligentie

Behalve als businesscoach is Robert Soethout ook in te vliegen als interim projectmanager. Zoals bij Advisie, een innovatieve softwareleverancier- en adviseur, gericht op het optimaliseren van processen binnen een aantal specifieke branches.

Een referentie over Robert als manager op projectbasis.

Goede interim- en projectmanagers, die vind je niet...

Lees meer

Labels en Meer

Robert trekt de angel uit complexe situaties

“Ik praat graag en veel. Ik zit boordevol ideeën. Typische kenmerken van een ondernemer. Maar ook als ik ergens tegenaan schop haal ik er veel zaken bij. Robert filtert uit het verhaal exact waar het om draait, de cruciale elementen. Dat is knap.”

Marco Nous heeft een full-service adviesbureau voor oplossingen voor barcodesystemen, labelsoftware,...

Lees meer

Fine Oak

Leven in plaats van overleven

“Robert Soethout coacht met grote betrokkenheid. Hij weet na elke sessie feilloos waar we gebleven waren. Dat zegt toch genoeg?”

Bij Hans Boll van Fine Oak, een bouwbedrijf van eikenhouten tuinhuizen en buitenruimten, sluimerde de vraag naar een business coach al even: “Je werkt hard, je wilt groeien én ook wat verdienen. Dat laatste viel tegen. In eerste instantie...

Lees meer

Harold van den Bosch Interieurbouw

Op weg naar een solide bedrijf

“Ik vind dat een business coach je met de neus op de feiten moet drukken. Ook als de uitkomst negatief is. Alleen dan krijg je een objectief inzicht in het reilen en zeilen van je zaak.”

Commitment

Aan het woord is Harold van den Bosch, eigenaar van de gelijknamige meubelmakerij. Harold: “Robert maakt de dingen niet mooier dan ze zijn. Wil je werken aan je bedrijf, dan ...

Lees meer

Reijnen Installatietechniek I

Ik ga de confrontatie niet meer uit de weg

“Ik had al langer het idee dat het me bedrijfskundig boven het hoofd aan het groeien was. Gedoe met personeel, te weinig grip als ze niet in het gareel liepen. Omgaan met klanten als er iets is. Hoe je dan je punt maakt, op een fatsoenlijke manier. Niels Reijnen, directeur Reijnen Installatietechniek, vertelt hoe hij dat leerde en maakt de balans op.

Lees meer

SB Afbouw

Radicale aanpak, harde resultaten

SB afbouw kreeg net als veel collega's in de bouw de wind van voren met de economische crisis. Daardoor werd al snel duidelijk dat er iets moest gebeuren. Hans van der Steen vertelt wat er is verandert en welke rol Robert Soethout daarbij speelt: “Sinds een jaar of anderhalf opereert mijn bedrijf onafhankelijk van de bedrijven van mijn broers. We zaten eerst met zijn drieën in één bedrijf. In...

Lees meer

Bouwbedrijf Vermeulen

Niet afwachten maar aanpakken in de bouw

Je kunt wachten totdat de crisis in de bouw voorbij is. Dat past op zich goed bij een traditionele sector. Maar juist die houding zorgt wel keer op keer voor problemen: “Het is gebruikelijk in de branche dat je wacht op aanvragen van potentiële opdrachtgevers, maar daar kun je geen beleid op maken.” zegt Pim Vermeulen. Hij staat op het punt om het bedrijf van zijn vader over te nemen en besloot...

Lees meer
Sluiten