Menu
Uw solide sparringpartner
Uw solide sparringpartner
Extra grip voor extra resultaat
Extra grip voor extra resultaat
Waarmee kan ik jouw bedrijf helpen?
Waarmee kan ik jouw bedrijf helpen?
Van plan en idee  naar actie en resultaat
Van plan en idee naar actie en resultaat
Stabiliteit en continuïteit
Stabiliteit en continuïteit
VD Team

Verhuisbedrijf Draagkracht

"Robert Soethout ziet the bigger picture"

Draagkracht. Zo heet het internationale verhuisbedrijf van Shan Morshedian (33). Klein begonnen, groeide het bedrijf de afgelopen jaren enorm. “Jaarlijks verdubbelde de omzet en groeide ons team uit naar 50 man, waarvan 20 flexibele krachten. Onze succesfactor? Klantfocus; daar week alles voor. Want, zo dacht ik, als we voor onze klanten alles goed doen, komt de rest vanzelf. Deels klopt dat. Maar intern begon het schip te kraken.”

Faalkosten

Shan krijgt te maken met operationele vraagstukken. En met faalkosten. Ondanks de potentie blijft financiële groei uit. Shan: “Ik las een artikel van een verhuisbedrijf met soortgelijke problemen. Zij huurden een bedrijfscoach in. Ik legde contact, en kwam uit bij Robert Soethout. Ik voelde direct een klik, met als pré dat hij de branche kent. Maar het was ook confronterend. Robert liet me zien hoe ik ervoor stond. Dat was slechter dan ik dacht.”

Snelle groei vraagt om professionalisering

Shan kiest voor intensieve begeleiding om alles op orde te krijgen: “Met als doel een organisatie neerzetten die klopt. Groeien betekent professionaliseren, juist intern. We richtten de boekhouding opnieuw in, ik kreeg inzicht in alle kosten en baten en ik begroot nu. Iets wat ik nooit deed, maar heel belangrijk is.

Ook op persoonlijk vlak groei ik. Als jonge ondernemer overkwam mij mijn directeursrol. Hoe gedraag je je ten opzichte van je personeel, je leveranciers, je klanten? Ik ben een analyticus en zie gelijk of iemand mij iets nieuws brengt en ‘the bigger picture’ ziet. Robert verbaast mij nog elke dag met nieuwe inzichten. Mijn ambitie is Draagkracht verder te automatiseren en digitaliseren. Roberts achtergrond sluit daarop aan. Ook in dit traject is hij een geweldige sparringpartner.

Als familie

In mijn bedrijf werkt mijn vader mee, die is erg belangrijk voor mij. Robert zie ik ook als familie, zo nauw is hij betrokken bij mijn onderneming. Ik ging jaren niet op vakantie vanwege mijn bedrijf. Onlangs ben ik toch even weggegaan. Ik kon dat omdat mijn vader er was, én omdat Robert er was. Op dat moment realiseerde ik me dat hij veel meer voor me betekent dan zomaar een ingehuurde coach.

Ik beveel Robert aan bij iedereen die zijn zaak financieel en organisatorisch op orde wil hebben. Hij is de absolute nummer 1 op dat gebied. Los van de coaching voor Draagkracht, leerde Robert mij ondernemerslessen voor het leven.”

Meer weten over Draagkracht? Volg dan deze link.

Sluiten