Menu
Uw solide sparringpartner
Uw solide sparringpartner
Extra grip voor extra resultaat
Extra grip voor extra resultaat
Waarmee kan ik jouw bedrijf helpen?
Waarmee kan ik jouw bedrijf helpen?
Van plan en idee  naar actie en resultaat
Van plan en idee naar actie en resultaat
Stabiliteit en continuïteit
Stabiliteit en continuïteit

Referenties

Wil je weten hoe het is om met Eragin samen te werken? Hieronder komen enkele relaties persoonlijk aan het woord. Het geeft een goede indruk van mijn aanpak en resultaten. Heb je daarna nog aanvullende vragen voor mijn referenten? Ze zijn altijd bereid om je een toelichting te geven. Mail of bel me dan even. Ik breng je graag in contact maar het staat je ook vrij om direct met hen contact op te nemen.

De Langstraat Hoveniers en Tuinmachines


“Alles eruit halen wat erin zit”

Dat Marcel Muskens van Hoveniersbedrijf De Langstraat uiteindelijk het familiebedrijf over zou nemen was duidelijk. Maar toen begin 2020 het moment aanbrak, had Marcel behoefte aan professionele begeleiding. Marcel: “Mijn ouders legden ziel en zaligheid in het bedrijf. Ik zet al langer de lijnen uit, maar zij zijn de grondleggers. Loslaten betekent emotioneel nogal...

Lees meer

Z! Accountants


Soms heb je een ‘schop onder je kont’ nodig

Een accountantskantoor hoef je niet te vertellen hoe ze ervoor staan. Sterker nog, die houden zelf hun klanten regelmatig een financiële spiegel voor. Een ander vraagstuk hield de compagnons Michel Zoutewelle en Richard van den Broek van Z!Accoutants wél bezig: hoe houd je dezelfde koers met twee kapiteins op een schip?

Michel vertelt: “Kleinschalig...

Lees meer

JVG Bedrijfsdiensten


“Ik ben de boekhouding zowaar leuk gaan vinden”

Als je al 10 jaar een goedlopende onderneming runt, 48 man van werk voorziet en een omzet van 1,1 miljoen draait, wat kan een businesscoach je dan nog vertellen? Genoeg. Zo blijkt als Joop van Gulik, directeur van JVG Bedrijfsdiensten uit Oisterwijk, zijn ervaringen deelt over Robert Soethout die hij eind 2019 invliegt. Met als doel: betere marges,...

Lees meer

N. Reijnen Installatietechniek II


Geduld is een schone zaak bij de verkoop van je bedrijf

Het overkomt veel ondernemers. Je rolt als telg van een familiebedrijf in het vak en bouwt er logischerwijs je carrière er op. Maar als de groei van het bedrijf een vlucht neemt, verandert je rol. Van operationeel en mede-uitvoerend kruip je in de huid van de leidinggevende en manager.

Vind je je taken nog leuk?

Niels Reijnen, de vierde...

Lees meer

ACG Schilders en Totaalonderhoud

“Robert zet je flink aan het denken. Daar hou ik van.”

“Het uurtarief van een businesscoach ligt aardig wat hoger dan dat van een schilder. Daar kunnen we kort over zijn. Maar de sessies leveren mij meer op dan ze kosten. Dat is waar het om gaat.”

Ik wens je veel personeel

Als Angelo Hellmig van ACG Schilders in 2015 voor zichzelf begint, heeft hij al groeiambities. Binnen afzienbare tijd wil hij...

Lees meer

Technisch Bureau TOP

Ook mijn eigen beloning stelde Robert ter discussie

“Een business-coach? Dat is iemand die bevestigt wat je al weet. Zo dacht ik, na een eerdere slechte ervaring met een coach. Bij het efficiency vraagstuk kwamen we uit bij de aanschaf van een extra printer. Het maakte me sceptisch”, bekent Erwin.

Er stroomde dan ook nogal wat water door de Rijn, voor Erwin koos voor een traject bij Robert Soethout.

...

Lees meer

Vogels Bouwmanagement

Van te druk naar focus

“Als het druk is, moet je uitkijken dat je niet te veel blijft hangen in de details van projecten. Op een gegeven moment draaide ik weken van zeventig, tachtig uur. Het leidde ertoe dat ik er door de bomen het bos niet meer zag. Op dat moment weet je, dat je je organisatie beter weg moet zetten. Ik heb toen tegen Robert gezegd: we moeten een keer sparren.”

Lees meer

Van Trier Architectuur

“Denk niet te moeilijk, pluk eerst laaghangend fruit”

Na een baan in loondienst, start Owen van Trier in 2014 als zelfstandig architect zijn eigen bureau: Van Trier Architectuur. Aan de muur van zijn kantoor in ’s-Hertogenbosch prijkt een zelfgemaakte foto van het vrijheidsbeeld in New York. Hét symbool voor de ultieme vrijheid die hij als zelfstandige ervaart.


Mooie dingen maken is nog geen...

Lees meer

Aannemersbedrijf Roger Michels

Robert coacht, maar je maakt zelf de keuzes

Zwaar weer

Als er iemand weet wat in zwaar weer zitten betekent, is het Roger Michels van het gelijknamige aannemersbedrijf. Als hij in 2005 voor zichzelf begint, groeit het bedrijf rap. De hoogtijdagen zorgen voor enorme werkdruk onder het personeel. En dat leidt tot fouten. Roger: “Die zag ik te laat. Dat heeft me veel geldgekost. Ik besloot alleen met...

Lees meer

Aannemersbedrijf Houtepen B.V.

Houtepen heeft weer een stevig fundament

Schat aan ervaring

“Ik loop al wat jaren mee in de bouwwereld. Bovendien bestaat Aannemersbedrijf Houtepen al sinds 1924. Een onderneming met een schat aan kennis en ervaring. Ik nam in het verleden meer dan eens ingrijpende beslissingen om mijn bedrijf gezond te houden. Toch kwam er een moment dat ik met vragen rond bleef lopen. Hoe houd ik mijn bedrijf ook ...

Lees meer

Advisie

Robert valt op door zijn sociale intelligentie

Behalve als businesscoach is Robert Soethout ook in te vliegen als interim projectmanager. Zoals bij Advisie, een innovatieve softwareleverancier- en adviseur, gericht op het optimaliseren van processen binnen een aantal specifieke branches.

Een referentie over Robert als manager op projectbasis.

Goede interim- en projectmanagers, die vind je niet...

Lees meer

Labels en Meer

Robert trekt de angel uit complexe situaties

“Ik praat graag en veel. Ik zit boordevol ideeën. Typische kenmerken van een ondernemer. Maar ook als ik ergens tegenaan schop haal ik er veel zaken bij. Robert filtert uit het verhaal exact waar het om draait, de cruciale elementen. Dat is knap.”

Marco Nous heeft een full-service adviesbureau voor oplossingen voor barcodesystemen, labelsoftware,...

Lees meer
Sluiten