Menu
Uw solide sparringpartner
Uw solide sparringpartner
Extra grip voor extra resultaat
Extra grip voor extra resultaat
Waarmee kan ik jouw bedrijf helpen?
Waarmee kan ik jouw bedrijf helpen?
Van plan en idee  naar actie en resultaat
Van plan en idee naar actie en resultaat
Stabiliteit en continuïteit
Stabiliteit en continuïteit

Over Robert

Robert Soethout

Ervaring

Al ruim 30 jaar ben ik werkzaam binnen het MKB, voorheen overwegend binnen de disciplines accountancy, verkoop en automatisering. Vanuit die disciplines heb ik veel ervaring opgedaan met diverse branches in het Midden- en Kleinbedrijf. Zo ben ik 15 jaar directeur geweest van een middelgroot automatiseringsbedrijf met alle ups en downs die daarbij horen. Door de jaren heen heb ik daarnaast veel ervaring opgedaan bij bedrijven in de bouwsector of daaraan gerelateerd. De meest recente jaren heb ik me tevens gespecialiseerd in verhuisbedrijven.

Doelstelling

Mijn doel is om voor de opdrachtgever een maximaal rendement te realiseren door het bedrijf als een "goed geoliede machine" neer te zetten. Niets is daarbij vanzelfsprekend. Ik neem je mee van het plan en idee naar actie en resultaat.

Visie

Ik ben er van overtuigd dat het optimaliseren van bedrijfsprocessen niet iets is van tussendoor pieken, maar een continu proces met duidelijke mijlpalen en evaluaties. In deze context werk ik bij voorkeur op regelmatige basis in plaats van ad-hoc.

Stabiliteit

Een goede balans tussen werk en privé is niet alleen belangrijk voor mij persoonlijk, maar biedt ook de opdrachtgever uitzicht op stabiliteit en continuïteit. Het is in lijn met wat een opdrachtgever mag verwachten van Eragin als betrouwbare partner. Mijn gezin en hobby's spelen daarbij een belangrijke rol: ze dragen er aan bij dat ik mijn werk evenwichtig tegemoet treedt. Ik ben al bijna 25 jaar getrouwd met Francien Hoogveldt en heb een zoon, Bram, inmiddels al geruime tijd een tiener. We delen een passie voor toeren met de MINI Cabrio en ons vakantiehuisje in Dalfsen. Als favoriete vakantielanden staan Engeland en Oostenrijk met stip bovenaan. Persoonlijke passie is (heavy metal en prog rock) muziek. Daarmee verveel je me nooit.

Sluiten