Menu
Uw solide sparringpartner
Uw solide sparringpartner
Extra grip voor extra resultaat
Extra grip voor extra resultaat
Waarmee kan ik jouw bedrijf helpen?
Waarmee kan ik jouw bedrijf helpen?
Van plan en idee  naar actie en resultaat
Van plan en idee naar actie en resultaat
Stabiliteit en continuïteit
Stabiliteit en continuïteit

Referenties

Wil je weten hoe het is om met Eragin samen te werken? Hieronder komen enkele relaties persoonlijk aan het woord. Het geeft een goede indruk van mijn aanpak en resultaten. Heb je daarna nog aanvullende vragen voor mijn referenten? Ze zijn altijd bereid om je een toelichting te geven. Mail of bel me dan even. Ik breng je graag in contact maar het staat je ook vrij om direct met hen contact op te nemen.

GK Tuinaaleg & Onderhoud

Inzicht als springplank

“Het was niet dat we er per se slecht voor stonden, het was meer dat ik wilde kijken of mijn bedrijfsvoering beter kon. Daarom zocht ik iemand die mij daar inzicht in kon geven.” Gerard de Koning vertelt hoe Robert daarbij te werk gaat: “Hij geeft niet alleen duidelijkheid en tips, het is vooral de manier waarop die me aanspreekt.”

Lees meer

RKC Waalwijk

Niet alleen de resultaten, ook de manier waarop

Justin Goetzee - Directeur RKC Waalwijk: Dat de samenwerking met Robert ons gebracht heeft wat we er van gehoopt hadden, spreekt eigenlijk voor zich: anders geef je geen referentie. Maar voor mij persoonlijk gaat het niet alleen om de resultaten. Het is ook de manier waarop. Samen met Robert hebben we hier de commerciële verslaglegging geautomatiseerd. In dat traject hebben we natuurlijk ook...

Lees meer

Perfection

Ik heb gezien wat Robert kan bereiken

Stef van der Steen: “Robert en ik hebben vijftien jaar samengewerkt, waarvan de laatste 10 jaar samen in de directie van Perfection. Dat geeft me dus een redelijk beeld van zijn aanpak en expertise. Ik heb gezien wat hij kan bereiken als projectleider, als financiële man, maar ook als coach voor medewerkers en ondernemers.”

Lees meer

METMEER

Hij zet je wel op scherp

Lars Roubroeks: “De afgelopen zeven jaar is Robert voor mij altijd een betrouwbare sparringpartner gebleken. Telkens als er zakelijke issues waren, kon ik mijn verhaal kwijt en kwam Robert met feedback, ideeën en suggesties. Op dit moment praten we bijvoorbeeld over een verregaande samenwerking tussen mijn internetbedrijf en een aantal andere partijen. Robert stelt daarbij vanuit diverse...

Lees meer
Sluiten