Menu
Uw solide sparringpartner
Uw solide sparringpartner
Extra grip voor extra resultaat
Extra grip voor extra resultaat
Waarmee kan ik jouw bedrijf helpen?
Waarmee kan ik jouw bedrijf helpen?
Van plan en idee  naar actie en resultaat
Van plan en idee naar actie en resultaat
Stabiliteit en continuïteit
Stabiliteit en continuïteit
FEEL-Training_masterlogo_reversed_2021A

FEELtraining

"Robert ziet scherp waar je kracht als ondernemer ligt"

Wie Robert invliegt heeft een vraagstuk. Zoveel is duidelijk. Zo vraagt Raymond van der Zanden van FEELtraining zich af hoe hij controle krijgt over de forse groei die zijn bedrijf doormaakt. Hij ontmoet Robert. De cruciale rol die hij zou gaan spelen in zijn onderneming, kon hij toen nog niet vermoeden.

Als medisch beweegspecialist traint Raymond werknemers met fysieke klachten, waarbij hij de brug slaat tussen de reguliere gezondheidszorg en in beweging kunnen zijn. Raymond: “Ik ben een toegewijde trainer, met een enorme drive om werknemers snel fit en gezond te krijgen. Ik noem me weleens de beste werknemer van mijn eigen bedrijf. Maar ondernemen gaat om meer. Mijn compagnon en ik erkennen in 2018 dat we onze groei niet aankunnen. Met 14 man personeel en een flinke omzet, ligt er een concrete hulpvraag rond alle personeels- en managementvraagstukken.”

Raymond maakt via een netwerkclub kennis met Robert en schakelt hem in: “Hij zette me terug in de schoolbanken. Met brainstormsessies, casussen en huiswerkopdrachten een geweldige leerschool.”

Financiële strop

De controle is terug. Maar dan gebeurt er iets wat niemand voorziet. Bepaalde ontwikkelingen binnen het bedrijf leiden tot een operationele en financiële strop. Raymond: “Het lag buiten mijn verantwoordelijkheid, maar ik was terug bij af. Robert was geschokt en greep direct in. In 2,5 maand bracht hij de administratieve ellende enigszins op orde, waardoor ik in maart 2022 door kon gaan. Al was het weer als startup.

Zien waar je kracht ligt

Sindsdien is Robert niet meer weg te denken uit mijn bedrijf. Hij zette FEELtraining weer op de rails, maar ziet ook scherp waar mijn kracht ligt. Die zit in de band die ik met mensen opbouw zodra ze mij zien, horen of meemaken. Dan zijn ze verkocht. Met die kennis in het achterhoofd bedacht hij een bedrijfsconcept, waarbij juist die kwaliteiten tot hun recht komen. Én hij hielp me dat op poten te zetten! Voor de ondernemersskills die ik minder beheers bedachten we slimme oplossingen, bijvoorbeeld door een aandeelhouder aan te trekken. Die neemt onder andere netwerktaken voor zijn rekening. Zo kan ik me vooral focussen op waar ik goed in ben.

Geven en nemen

In het leven is het geven en nemen. Robert geeft vooral. Los van mijn coachsessies, belt hij vaak om te vragen hoe het gaat. Ik ben hem veel verschuldigd en hoop hem in de toekomst iets terug te kunnen geven. Als dank voor alles wat hij mij bracht aan zelfvertrouwen en begeleiding, maar ook voor de rust voor mij en mijn gezin. We zijn zakelijk én persoonlijk echte vrienden geworden.”

Meer weten over de kracht van FEELtraining? Zie dan hun website www.feeltraining.nl

Sluiten