Menu
image-4474241
RKC-Waalwijk-2015-1032

RKC Waalwijk

Niet alleen de resultaten, ook de manier waarop

Justin Goetzee - Directeur RKC Waalwijk: Dat de samenwerking met Robert ons gebracht heeft wat we er van gehoopt hadden, spreekt eigenlijk voor zich: anders geef je geen referentie. Maar voor mij persoonlijk gaat het niet alleen om de resultaten. Het is ook de manier waarop. Samen met Robert hebben we hier de commerciële verslaglegging geautomatiseerd. In dat traject hebben we natuurlijk ook gesprekken gehad met andere partijen. Maar met Robert hadden we meteen een klik.

Het gaat om de klik

“Wat ik daarmee bedoel? Met name de bereidheid om mee te denken met de klant. En daar heel ver in gaan. We hebben samen gezocht naar een deal met zo weinig mogelijk out of pocket kosten voor RKC. Daar zijn we heel goed uitgekomen via een stukje sponsoring.” “Daarnaast is Robert iemand met een grenzeloos perfectionisme en enthousiasme. Kijk, een bepaalde deskundigheid met betrekking tot het product dat je levert is eigenlijk vanzelfsprekend. Robert springt er uit door zijn drive om de allerbeste oplossing te zoeken voor de klant. De wil om daar heel veel tijd en energie in te steken. Net zo lang totdat die perfecte oplossing er is. Dat vind ik echt onderscheidend. Maar ook: deadlines nakomen. Veel van die automatiseringstrajecten lopen uit, hier niet.” “Ik denk dat zoiets voor een groot deel wordt bepaald door de eigenschappen van Robert. De combinatie van streven naar het beste en de wil om er echt iets van te maken. Dan kom je eigenlijk altijd tot hele goede resultaten. Neem nou de marketingacties die we samen gedaan hebben. De duopresentaties die we gegeven hebben voor klanten van hem. Wat hij daar tegenover stelde. Minstens zoveel werk. Het actief uitdragen dat hij blij is met de relatie met RKC. Die inzet. Een enorme ambassadeur.”

Justin Goetzee was ten tijde van de samenwerking Algemeen Directeur van RKC. Hij heeft samengewerkt met Robert Soethout op het gebied van automatisering en marketing.

Sluiten