Menu
Uw solide sparringpartner
Uw solide sparringpartner
Extra grip voor extra resultaat
Extra grip voor extra resultaat
Waarmee kan ik jouw bedrijf helpen?
Waarmee kan ik jouw bedrijf helpen?
Van plan en idee  naar actie en resultaat
Van plan en idee naar actie en resultaat
Stabiliteit en continuïteit
Stabiliteit en continuïteit

Past Eragin bij je bedrijf en je specifieke behoefte?

Doelgroep en expertise

Eragin richt zich specifiek op de commerciële en financiële aspecten bij veranderingen binnen het MKB. De motor achter Eragin is Robert Soethout. Robert heeft ruim 30 jaar ervaring binnen het MKB met zowel groei als sanering. Hij weet wat er dan speelt, welke obstakels je tegenkomt en hoe je die wegruimt. Zijn kracht ligt bij bouwgerelateerde en handelsbedrijven als ook dienstverleners tot 50 medewerkers. Waar de grenzen van Robert's expertise in beeld komen, werkt hij samen met strategische partners.

Werkwijze en resultaat

Met Eragin bereik je aantoonbare resultaten, omdat je grip op het financiële rendement verbetert. De aanpak is structureel en solide. Dat begint met het vaststellen van kaders. Eerst wordt de strategie gedefinieerd. In lijn daarmee wordt vervolgens de tactiek uitgewerkt. Op basis van die kaders wordt tenslotte de operatie ingevuld. Einddoel is het inrichten van de organisatie als goed geoliede machine. Met als product een goed resultaat. De benadering daarbij is altijd praktisch: Waar moet je mee beginnen, welke stappen moet je zetten, welke hobbels kom je onderweg tegen en hoe ga je daar mee om?

Eragin biedt praktische ondersteuning via:

Attitude en meerwaarde

Als je een externe partij inschakelt, dan kies je ervoor om niet langer genoegen te nemen met meer van hetzelfde. Dat je beter uit bent met een frisse kijk en nieuwe perspectieven. Dat ook kritiek daarbij een plaats heeft, zolang die maar constructief, gefundeerd en respectvol is. Daarom biedt Eragin als sparringpartner een gezond professioneel tegenwicht, met kennis van zaken.

Waarmee kan ik jouw bedrijf helpen?

Waarmee kan ik jou of jouw bedrijf helpen? Ik hoor het uiteraard graag. Je kunt telefonisch contact met mij opnemen via 06-24870096 maar onderstaand contactformulier invullen kan ook. Wanneer je dit invult neem ik uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op.

Mailen of reageren via Facebook kan natuurlijk ook.

Sluiten