Uw solide sparringpartner Uw solide sparringpartner
Extra grip voor extra resultaat Extra grip voor extra resultaat
Waarmee kan ik jouw bedrijf helpen? Waarmee kan ik jouw bedrijf helpen?
Van plan en idee  naar actie en resultaat Van plan en idee naar actie en resultaat
Stabiliteit en continuïteit Stabiliteit en continuïteit

Boek winst met social media

Eragin verzorgt ook presentaties of workshops Social Media:

Doelgroep
Medewerkers, management en directie van bedrijven die aan de vooravond staan van een implementatie van social media. Enige (basis)kennis en ervaring is aan te bevelen.

Thema
Boek winst met Social Media!

Inhoud
Het is een presentatie over kansen en mogelijkheden rondom de inzet van Social Media. De presentatie laat praktische tips en trucs zien vanuit de dagelijkse praktijk en opgedane ervaring gedurende de afgelopen vier jaar.

Doel
Praktisch inzicht krijgen in wat Social Media voor jouw bedrijf kan betekenen.

Opzet
De presentatie wordt in overleg gepland. Eigen presentatiemiddelen zijn aanwezig, internet is benodigd. De training wordt in principe op de klantlocatie verzorgd.

Kosten
Bedrijfspresentatie: De kosten voor een interne (bedrijfs)presentatie zijn, mede afhankelijk van maatwerk, op aanvraag .

Open inschrijving:
Bij voldoende inschrijvingen kan een open presentatie op een externe locatie worden verzorg voor 75 euro per deelnemer (minimaal 6 deelnemers). Ruimte en koffie, thee, water zijn dan inclusief.

Agendavoorbeeld

18.30 uur inloop en kennismaking
19.00 uur start presentatie
20.15 uur pauze
20.30 uur vervolg presentatie
21.45 uur einde presentatie

Aanmelden
Interesse? Meld je dan aan via robert@eragin.nl

Referenten

Onlangs volgde ik de uiterst interessante presentatie 'Boek winst met Social Media', met verve verzorgt door Robert Soethout van Eragin. Een presentatie waar je echt iets aan hebt. Ruim aandacht voor Facebook. Robert beschikt over royale praktijkervaring waardoor het geen taaie hap wordt. Een aanrader!

Gigi Bowmer, Face|Based

Ik dacht al iets te weten over de strategische inzet van Social Media, maar de presentatie van Robert Soethout heeft hieraan echt iets toegevoegd.

Sjef Leijs, DRV Subsidie Advies

Robert heeft een zeer inspirerende presentatie over social media gegeven. Hij heeft mij overtuigd; ook binnen de advocatenpraktijk is social media prima inzetbaar. We gaan ons er binnen EQUO advocaten naar aanleiding van de presentatie zeker in verdiepen!

Sandra van Nieuwkerk, EQUO Advocaten

Sluiten